Dobro nam došli!
Drago nam je da želite postati naš kupac! Ovo su načini poručivanja u Rasadniku Mihalek:

Minimalna vrednost pošiljke koju šaljemo je 1500 din.

Kupovinu možete izvršiti na sledeće načine:

  • PUTEM ONLINE PRODAVNICE – sve biljke koje želite možete poručiti putem našeg sajta, to ćete uraditi dodavanjem proizvoda u korpu i upisivanjem ličnih podataka koji će biti upotrebljeni za potrebe slanja vašeg paketa.
  • TELEFONSKIM PUTEM – vrlo rado ćemo vam se javiti na svaki poziv! Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja o biljkama i sadnicama koje želite da poručite, potreban vam je savet ili imate neku drugu nedoumicu, slobodno nas pozovite. Prilikom telefonskog razgovora možete odmah i izvršiti vašu porudžbinu kao i kompletan dogovor oko slanja i isporuke. Naše kontakt telefone možete pronaći na stranici Kontakt.
  • PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA – trudimo se da smo uvek ažurni i prisutni. Sva vaša pitanja i porudžbine možete nam uputiti i putem društvenih mreža kao što su Facebook i Instagram. Vrlo rado ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku!
  • PUTEM E-MAILA – Slobodno nam pišite i na našu email adresu info@rasadnikmihalek.com . Odgovor možete očekivati u najkraćem roku.
  • DOLASKOM U RASADNIK – ukoliko ste u blizini ili vam kilometri ne predstavljaju problem, uvek ste dobrodošli u naš rasadnik. Ono što je potrebno da uradite prilikom dolaska, jeste da nam se jedan dan unapred najavite, kako bismo vam rekli u koje vreme je najbolje da nas posetite. Svakom kupcu želimo maksimalno da posvetimo pažnju i vreme, te nam je zbog planiranja ovih obaveza važno da znamo kada možemo da vas očekujemo 🙂