Dobro nam došli!
Drago nam je da želite postati naš kupac! Ovo su načini poručivanja kao i uslovi poručivanja u Rasadniku Mihalek:

Minimalna vrednost pošiljke koju šaljemo je 1000 din

Kupovinu možete izvršiti na sledeće načine:

  • PUTEM ONLINE PRODAVNICE – sve biljke koje želite možete poručiti putem našeg sajta. Dodavanjem proizvoda u korpu i upisivanjem ličnih podataka koji će biti upotrebljeni za potrebe slanja Vašeg paketa.
  • TELEFONSKIM PUTEM – vrlo rado ćemo Vam se javiti na svaki poziv! Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja o biljkama i sadnicama koje želite da poručite, potreban Vam je savet ili imate neku drugu nedoumicu, slobodno nas pozovite. Prilikom telefonskog razgovora možete odmah i izvršiti Vašu porudžbinu kao i kompletan dogovor oko slanja i isporuke. Naše kontakt telefone možete pronaći na stranici Kontakt.
  • PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA – trudimo se da smo uvek ažurni i prisutni. Sva Vaša pitanja i porudžbine možete nam uputiti i putem društvenih mreža kao što su Facebook i Instagram. Vrlo rado ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku!
  • PUTEM E-MAILA – Slobodno nam pišite i na našu email adresu info@rasadnikmihalek.com . Odgovor možete očekivati u najkraćem roku.
  • DOLASKOM U RASADNIK – ukoliko ste u blizini ili Vam kilometri ne predstavljaju problem, uvek ste dobrodošli u naš rasadnik. Ono što je potrebno da uradite prilikom dolaska, jeste da nam se jedan dan unapred najavite, kako bismo Vam rekli u koje vreme je najbolje da nas posetite. Svakom kupcu želimo maksimalno da posvetimo pažnju i vreme, te nam je zbog planiranja ovih obaveza važno da znamo kada možemo da Vas očekujemo 🙂