GODIŠNJI ODMOR OD 01.08 – 22.08.
Porudžbine putem sajta, mejla, fb i instagrama primamo, a za datum slanja ćemo se dogovoriti telefonom kada se vratimo sa odmora.

Uživajte u vašim vrtovima i redovno zalivajte biljke.

Telefoni:

063/174-6925

063/7424-337

e-mail adresa: info@rasadnikmihalek.com

 

Ukoliko ste u blizini ili vam kilometri ne predstavljaju problem, uvek ste dobrodošli u naš rasadnik. Ono što je potrebno da uradite prilikom dolaska, jeste da nam se jedan dan unapred najavite, kako bismo vam rekli u koje vreme je najbolje da nas posetite. Svakom kupcu želimo maksimalno da posvetimo pažnju i vreme, te nam je zbog planiranja ovih obaveza važno da znamo kada možemo da vas očekujemo 🙂.

 

Pogledajte ceo asortiman biljaka koje imamo. Neke biljke, kao što su viši četinari koji su u busenu i drveće koje je takođe u busenu isporučujemo od početka novembra do sredine aprila meseca. Sve ostale sadnice su u saksijama, pa ih možete saditi tokom cele godine. Naravno, neko pravilo je da se biljke sade rano u proleće ili u kasnu jesen. Ali, kao  što smo već rekli, kontejnerske sadnice možete saditi i u sred leta.

Pogledajte fotografije iz rasadnika (10.11.2020). Nismo u mogućnosti da fotografišemo biljke i šaljemo fotografije pre slanja. Ovde možete da vidite kako izgledaju naše sadnice.

Ukoliko nas pratite na društvenim mrežama (facebook ili instagram), možete bar jednom u dve nedelje videti kako izgledaju sadnice koje su trenutno u prodaji.