Planove, tj. skice radimo  tokom letnjih i tokom zimskih meseci. Nismo vremenski u mogućnosti da to radimo u proleće i jesen zbog povećanog obima posla (proizvodnja, prodaja i pakovanje sadnica). Mi ćemo napraviti skice i one će biti spremne kada je vreme za sadnju biljaka idealno, što znači za proleće ili za jesen. Idejno rešenje se ne naplaćuje i radimo ga samo ukoliko kupujete biljke kod nas.  Hvala vam na razumevanju. 

Ukoliko imate prostor u svom vrtu koji biste želeli da ozelenite, ali nemate ideju kako da to uradite, možete nam se obratiti. Ono što bi trebalo da znate o našoj izradi planova:

  • slike prostora koji želite urediti, zajedno sa dimenzijama i pozicijama (sunčano, senovito) istog, kao i iznosom budžeta koji želite da potrošite na sadnju, šaljete nam na email info@rasadnikmihalek.com.
  • nakon što dobijemo slike i ostale informacije, mi ćemo vas kontaktirati radi daljeg dogovora

Plan sadnje koji izrađujemo – predstavlja skicu na papiru na kojoj obeležavamo vrste i pozicije za sadnju, kao i potreban broj sadnica. Ne radimo 3D planove.

Plan sadnje preuzimate u rasadniku, zakazivanjem dolaska (u dogovoru sa nama), gde vam detaljno objašnjavamo način sadnje kao i sam plan, pritom, preuzimate biljke iz našeg rasadnika koje će vam biti potrebne za vaš plan.

Za sva dodatna pitanja slobodno pozovite na 063/174-6925 ili na broj 063/7424-337.