Prodaja sadnica i biljaka – kako je sve počelo?

Rasadnik Mihalek je započeo svoj rad prvenstveno iz velike ljubavi prema prirodi i biljkama.
Ukoliko je dvorište lepo uređeno, osečaćete se prijatno u svakom trenutku koje provedete u njemu. Ono će vam davati dodatnu energiju i snagu koja vam je potrebna svakog dana. Svi mi živimo brže nego što bi trebalo i ne stižemo da uživamo u malim stvarima koje mnogo znače u životu.

Sam boravak na otvorenom u čoveku budi želju za uređenjem tog prostora. Ukusi su različiti, ali ipak postoje neka osnovna pravila koja se moraju poštovani prilikom izgradnje vrta. Vrt, ukoliko se dobro isplanira, predstavljaće sklonište  u koje se možete povući i provoditi mirne trenutke u društvu dragih osoba.
Uređenje vrta zahteva dobru pripremu i planiranje, kao i uređenje bilo kog dela kuće. Potrebno je obratiti pažnju na to čemu će vrt koristiti, gde se nalazi u odnosu na ulicu, kakva mu je pozicija u odnosu na kuću i pomoćne zgrade, kakva je osvetljenost vrta i slično. Najvažnije je izabrati prave biljke, baš one koje će u vašoj bašti izgledati najlepše. Takođe, ako imate prostora i mogućnosti, dodajte vodeni element u vaš vrt. To može biti malo jezerce ili mala fontana.  Voda unosi posebnu draž u prirodno okruženje.

AGRO TV u našem rasadniku 

 Ugostili smo ekipu 𝐀𝐆𝐑𝐎 𝐓𝐕-𝐚. Zahvaljujemo se Vladimiru na prijatnom druženju i stručnim konsultacijama. Ako želite da vidite kako izgleda naš rasadnik pogledajte obe emisije🙂.

Snimanje je bilo krajem septembra. 

Pratite nas na našem sajtu rasadnik mihalek, pisaćemo o temama za koje verujemo da će vam biti zanimljive, i da će vam pomoći, ukoliko želite sami da uredite svoj vrt. Ako imate neku nedoumicu slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo vam izaći u susret.

MI ĆEMO VAM POMOĆI DA VAŠ VRT ZABLISTA!