Politika zaštite privatnosti podataka

Privatnost naših potrošača vrlo nam je bitna, u nastavku je prikaz naše bezbednosne politike, ali ako imate bilo kakva dodatna pitanja, kontaktirajte nas. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla.

Preuzimamo odgovarajuće tehničke i organizacione mere radi zaštite od neovlašćenog ili nezakonitog korišćenja vaših ličnih podataka, uključujući i šifrovanje vaših podataka važećim standardima industrije.

Tokom vaše posete našem sajtu možemo prikupiti određene lične informacije koje su neophodne da podesite svoj nalog, u svrhu naplate i za isporuku vaše robe. Zadržaćemo vaše informacije onoliko dugo koliko je potrebno da obradimo vaš nalog, za proces eventualnog povrata ili zamene, odgovoriti na bilo kakvu primedbu/povratnu informaciju ili da vam pružimo promotivne informacije za koje ste prijavljeni, kao i za potrebe statističkih podataka poslovanja našeg sajta.

Kada je u pitanju obrada podataka o ličnosti mi u svemu dosledno sprovodimo, odnosno primenjujemo odredbe: ZAKON O ZAŠTITI PODATAKA O LIČNOSTI („Sl. glasnik RS“, br. 87/2018)

Ukoliko više ne želite da budete registrovani kupac i ne želite da se vaši podaci nalaze u bazi registrovanih kupaca, možete poslati zahtev na e-mail info@rasadnikmihalek.com. Naš korisnički servis će obraditi vaš zahtev i e-mailom vas obavestiti o uklanjanju vaših podataka iz baze kupaca.

Internet prodavnica rasadnikmihalek.com neće predati vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ako se to od nas ne bude zahtevalo zakonom.

Maloletnici mogu koristiti našu internet prodavnicu uz nadzor roditelja ili staratelja.

Ova stranica može da sadrži linkove ka drugim sajtovima sa svojim politikama privatnosti, mi nismo odgovorni za politiku privatnosti tih sajtova.

Internet prodavnica rasadnikmihalek.com zadržava pravo da odbije pružanje usluge, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni uslovi korišćenja, a shodno zakonskim ograničenjima (npr. ako smo sa istom osobom imali problem više od dva puta nismo u obavezi da šaljemo paket istoj).

Kao što svi imaju pravo da kupuju biljke gde hoće, tako i mi imamo pravo da ne isporučujemo sadnice onima sa kojima smo imali dva puta problem.