• Cornus alba „Variegata“ – šarenolisni dren

  • Cornus alba Variegata - šarenolisni dren
  • 380.00 RSD

   Cornus  alba „Variegata“ – šarenolisni dren koji može dostići visinu  i širinu do 3 m. Listovi imaju belo-krem margine, pa su pravo osveženje u skupini zelenih biljaka.  Tokom leta dobijaju roze tonove. Grozdovi belih cvetova se pojavljuju rano u leto, a zatim biljka dobija bobice. Tokom zime grane ovog interesantnog grma su tamno crvene. Kao što vidite, veoma interesantna biljka koja se stalno menja i u različitim periodima donosi različite vizuelne užitke. Odgovara mu sunčano ili polusenovito mesto. Ne voli previše vlage. Dobro podnosi orezivanje tokom godine, tako da ovaj grm možete oblikovati po želji. U ponudi su orezane sadnice visine 35-40 cm.  Više o ukrasnim drenovima pročitajte u našem blogu dren – ukrasno drvo i ukrasni grm.

  Cornus  alba „Variegata“ – šarenolisni dren koji može dostići visinu  i širinu do 3 m. Listovi imaju belo-krem margine, pa su pravo osveženje u skupini zelenih biljaka.  Tokom leta dobijaju roze tonove. Grozdovi belih cvetova se pojavljuju rano u leto, a zatim biljka dobija bobice. Tokom zime grane ovog interesantnog grma su tamno crvene.

  Kao što vidite, veoma interesantna biljka koja se stalno menja i u različitim periodima donosi različite vizuelne užitke. Odgovara mu sunčano ili polusenovito mesto. Ne voli previše vlage. Dobro podnosi orezivanje tokom godine, tako da ovaj grm možete oblikovati po želji. U ponudi su orezane sadnice visine 35-40 cm.  Više o ukrasnim drenovima pročitajte u našem blogu dren – ukrasno drvo i ukrasni grm.

  Komentari

  Komentar

  Рецензије

  Још нема коментара.

  Будите први који ће оставити коментар “Cornus alba „Variegata“ – šarenolisni dren”

 • Korpa

  Najnoviji postovi